Attefallshus

Nyckelfärdiga hus •

Ritningar

Om ni vill bygga ert modulhus själva istället för att överlåta arbetet till oss behöver ni ritningar för ändamålet. Även fast processen med bygglov är förenklad, vilket också är tanken med den här typen av bostäder, behöver ni få ett godkännande från kommunen innan ni uppför byggnaden. Att anlita oss för att få tag på nödvändiga dokument är ett prisvärd investering och gör att ni inte behöver krångla med att hitta en arkitekt för ert Attefallshus med bastu eller loft.

Vi erbjuder ritningar på attefallshus med loft

För att ni skall få börja uppförandet av ett Attefallshus måste kommunen ta emot en startbeskedsansökan. I den behöver man kunna utläsa en teknisk beskrivning av väggar, tak och golv samt av sektioner. Även el och vattendragningar måste finnas med och i vissa fall kan kommunen kräva tilläggsuppgifter. Om ni väljer att köpa ritning för Attefallshus av oss tillhandahåller vi alla nödvändiga dokument som behövs för att ni skall få ett beviljat startbesked och komma igång med byggandet snabbt. Vi erbjuder ritningar av olika husmodeller, såväl de med loft som modeller utan.

Ritningar på Attefallshus i PDF

Vi erbjuder dig att ladda ner den ritning du är intresserad av i PDF-format och betala med Klarna.

  • Du kan bygga ditt Attefallshus utifrån ritningarna vi tillhandahåller
  • Den grund som måste gjutas ingår i ritningen
  • Alla dokument kommunen kräver ingår i ritningen

Vi tillhandahåller ritningar för Attefallshus till ett bra pris

Vi erbjuder många olika ritningar på Attefallshus för att ni som kunder på ett enkelt sätt skall kunna välja den modell ni är intresserade av. Med vår hjälp kommer ni igång mycket snabbare med byggprojektet och tryggheten i att ni vet att våra ritningar innehåller alla nödvändiga dokument gör förfarandet enkelt. Om ni är intresserade av att göra en beställning är ni välkomna att höra av er till oss för att få veta vilket pris för ritningar som gäller utifrån den husmodell ni är intresserade av.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    Vi hjälper er hitta det Attefallshus som passar bäst och tar hand om allt arbete med projektet.

OM OSS

Vi hjälper er hitta det Attefallshus som passar bäst och tar hand om allt arbete med projektet.

Husattefalls.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FöretagX kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT