Attefallshus

Nyckelfärdiga hus •

Projektledning

När ni har hittat ett Attefallshus som motsvarar era önskemål är nästa steg att beställa ett leveranspaket samt att ge huset den utrustning ni önskar. I det här stadiet finns våra konsulter beredda att hjälpa er med såväl kompletteringar som för att svara på era frågor. När ditt bokningsunderlag är klart får du signera ett avtal för leveransen och betalar en bokningsavgift, som sedan krediteras din slutgiltiga betalning till oss. Vår projektledning tar därefter över att skicka in alla nödvändiga handlingar till kommunen.

Leveranstid på 4-8 veckor för dig som vill bygga Attefallshus

Under tiden vi tar fram alla dokument och kommunen handlägger din ansökan får du boka tid för markentreprenad och gjutning av grunden. För att alla garantier skall vara korrekta görs det här avtalet direkt med entreprenören när du anlitar oss för att bygga eget Attefallshus. Huset du har valt kommer vara klart för leverans inom ungefär 4-8 veckor beroende på hur hög belastning det är i vår fabrik och kvalitetskontrolleras innan leverans. Monteringen utförs av en kranfirma med erfarenhet av att bygga modulhus och därefter sker en besiktning av byggnaden.

Vår projektledning underlättar alla led

Att bygga eget Attefallshus är en bra investering och ger er extra boyta. Med vår hjälp blir hela byggnadsprocessen enkel att genomföra:

  • Ni får alltid en konkret offert där alla kostnader framgår
  • Det är vårt ansvar att ta fram alla nödvändiga handlingar till kommunen
  • Vi samarbetar med behöriga besiktningsmän

Vi projektleder allt som rör ert Attefallshus till en låg kostnad

Ifall ni gör det kloka beslutet att överlåta byggandet av ert modulhus till oss kan ni enkelt ta kontakt med oss för att få en offert med ett pris för själva byggnaden, arbetet och för vår projektledning. Vi kommer se till att ni får ett startbesked så snabbt som möjligt så att arbetet kan komma igång. En del kunder väljer att själva bygga sina modulhus och i de fallen kan vi istället vara behjälpliga med ritningar för Attefallshus som ni får skicka in till kommunen innan byggandet påbörjas.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    Vi hjälper er hitta det Attefallshus som passar bäst och tar hand om allt arbete med projektet.

OM OSS

Vi hjälper er hitta det Attefallshus som passar bäst och tar hand om allt arbete med projektet.

Husattefalls.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FöretagX kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT